Adventskalender voor Facebook en website

Probeer een Adventskalender voor Facebook en website in het Advent seizoen! Advent, de wachttijd voor Kerstmis, is een feest dat de meeste mensen associëren met vreugde en opwinding. Daarom is dit een perfect moment om uw bedrijf beter zichtbaar te maken via een adventskalender! Een adventskalender maakt zowel de zichtbaarheid als de activiteit in uw bedrijf groter en is snel en eenvoudig te maken. De adventskalender is eenvoudig te voltooien – het eindresultaat is, natuurlijk, altijd professioneel. Op deze manier kan een adventskalender voor Facebook en Website precies zijn wat u zoekt om kennis over uw bedrijf te vergroten!

Adventskalender voor Facebook en website

Advent is een plezierige tijd vol vreugde. We associëren advent met kaarslicht, poolnachten en korte dagen, en we kijken uit naar Kerstmis wat dichterbij komt iedere dag. Kerst is ook een tijd met veel goed eten, quality time met familie en vrienden, geen werk en natuurlijk – cadeautjes! Daarom, in de advent periode, zoeken vele mensen voor het perfecte cadeau voor hun dierbaren, en een goede aanbieding kan cruciaal zijn in het proces van het waarmaken van dromen. Dat is waarom een adventskalender voor bedrijven datgene kan zijn wat u nodig heeft om de klant een goede aanbieding te geven waarnaar ze op zoek zijn! Een competitie zorgt ook voor opwinding voor de deelnemers, iets wat een positieve indruk over uw bedrijf geeft.

Een adventskalender voor Facebook en website is ontzettend makkelijk te maken, en is een effectieve manier om aandacht voor uw bedrijf te trekken. De deelnemers kunnen uitkijken naar het volgende venster in uw kalender iedere dag gedurende de gehele advent periode. Door de adventskalender kun u iedere dag in December unieke aanbiedingen creëren, of een competitie houden met vragen en antwoorden waar de deelnemers coole prijzen kunnen winnen. Deel de Kerstkalender op Facebook en u zult zelfs nog meer mensen bereiken!

Creëer meer welzijn in het adventsseizoen

Een online adventskalender is een geweldige manier om wedstrijden te houden, want advent is een tijd waarin veel mensen ideeën zoeken voor kerstcadeautjes voor hun geliefden. Op deze manier kun je de grootmoeder van Peter helpen om de iPad te krijgen waar ze vorig jaar naar op zoek was, of de vriend van Anne kan eindelijk de spabehandeling krijgen waar hij sinds afgelopen kerst naar heeft gezocht, in plaats van de zelfgemaakte sokken die hij elke Kerst van Anne krijgt. Door middel van goede aanbiedingen kunnen uw klanten eindelijk de push geven die ze nodig hebben om het perfecte cadeau voor hun geliefden te kopen. Misschien is het Niels die de grote prijs wint van de adventskalender – een nieuw horloge? Met een adventskalender voor bedrijven is alles mogelijk! Tegelijkertijd verdient u door middel van de kalender door betrokkenheid en zichtbaarheid voor uw bedrijf.

U kunt de adventskalender ook op uw website plaatsen, of op uw Facebook-pagina. Uiteraard werkt het op alle browsers en ziet het er geweldig uit op mobiele platforms zoals de iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Windows Phone en Nokia.

De Adventskalender is vertaald in verschillende talen, inclusief Zweeds, Deens, Fins, Estonisch, Duits, Engels (VK en VS) en Spaans (Castellano) – mocht u verschillende departementen in het buitenland hebben.

Advies voor de Adventskalender van uw bedrijf

  • Promoot uw kalender goed van te voren
  • Maak uw kalender duidelijk zichtbaar op uw website en creëer een Kerstsfeer al in begin December
  • Maak een Adventskalender voor uw werknemers

Adventskalender voor Facebook

Een Kalender op Facebook zal leiden tot zelfs meer deelnemers, aangezien deelnemers kunnen liken, reageren en de kalender kunnen delen met hun vrienden en kennissen. Een Adventskalender op Facebook kan ook leiden tot veel meer volgers op uw Facebookpagina, zodat u updates met aanbiedingen en informatie van uw bedrijf nog wijder kan verspreiden. Positieve berichten verspreiden zeer snel op Facebook, daarom is Facebook het perfecte kanaal om uw adventskalender te delen. Deelnemers kunnen de kalender delen en hun vrienden uitdagen om ook mee te doen. Als u goede aanbiedingen in uw kalender heeft, of een gave en populaire prijs, zullen zelfs meer mensen willen deelnemen aan de Adventskalender.

Adventskalender voor uw website

Uw bedrijf krijgt veel voordelen van het uitvoeren van een online adventskalender. Het maakt niet uit of uw bedrijf klein, middelgroot of groot is, een adventskalender op uw website is een geweldig initiatief dat alle deelnemers spannend en boeiend vinden, waarbij elke dag veel mensen genieten van het openen van nieuwe vensters in de adventskalender. Een adventskalender op internet voor bedrijven of bedrijven zorgt voor een goede dialoog met de klanten en is een geweldige manier om het nieuws te verspreiden over wat het bedrijf doet en wat u te bieden heeft. De adventskalender is interactief en boeiend, waardoor de deelnemers vragen kunnen beantwoorden. Op deze manier gebeurt er elke dag iets nieuws tijdens het advent seizoen.

Adventskalender voor werknemers of klanten – het is aan u!

U kunt ervoor kiezen om een adventskalender voor de werknemers in het bedrijf te runnen, of om een kalender te maken voor uw klanten. Een adventskalender voor de werknemers zal een nog positievere sfeer op de werkplaats creëren vlak voor Kerst en kan wat extra opwinding toevoegen aan het leven van uw werknemers! U kunt ook een merk adventskalender richten aan bestaande en nieuwe klanten, iets wat uw zichtbaarheid zal verbeteren en meer mensen bekend maakt met uw bedrijf en de producten en services die u aanbiedt.

Dus er zijn vele voordelen voor het runnen van een adventskalender op Facebook of uw website. U bent vrij om te kiezen wat de prijs zal worden en of u een of meerdere winnaars zult benoemen. U kunt meer aandacht en kliks op uw website en meer volgers op uw Facebookpagina krijgen. U kunt kiezen welke vragen te stellen aan de deelnemers, welke antwoorden ze kunnen geven en hoe de adventskalender eruit zal zien. Op deze manier kunt u een opwindende en aantrekkelijke adventskalender maken voor Facebook en website die een prettige sfeer creëert bij zowel werknemers als klanten, terwijl ze uw diensten en producten leren kennen. U kunt de vragen aanpassen in de kalender van uw bedrijf, maar het wordt aanbevolen om de vragen eenvoudig en gemakkelijk te houden om een antwoord op te vinden, zodat de deelnemers gemotiveerd blijven.

Het is vooral leuk voor de winnaar of winnaars van de adventskalender, die een aangename verrassing voor Kerstmis zullen krijgen. Als u ervoor kiest om een adventskalender voor Facebook en website met goede aanbiedingen uit te voeren, zullen alle deelnemers winnaars zijn. Wie zou nou bezwaar maken tegen goede aanbiedingen of gratis prijzen winnen?