Digitale Adventskalender

Een Digitale Adventskalender is een kalender op het web die de dagen aftelt naar Kerstmis. Elke dag in december in de aanloop naar Kerstmis opent een nieuw venster in de kalender. Het is de keuze aan uw bedrijf of u een quiz wilt doen met een nieuwe vraag iedere dag in advent, of dat u een goede deal op uw producten wilt aanbieden iedere dag in de kalender.

Een digitale adventskalender kan precies zijn wat uw bedrijf nodig heeft om nieuwe en loyale klanten te trekken. Een adventskalender creëert meer traffic naar uw website en betrekt klanten op een totaal nieuwe manier. Het is gemakkelijker dan ooit om een digitale adventskalender voor uw bedrijf te creëren en op uw webpagina en de Facebookpagina van uw bedrijf te krijgen. 

Het is ontzettend makkelijk om de digitale advent kalender op uw webpagina te installeren – u hoeft alleen op een knop te drukken! U kunt kiezen tussen verschillende templates voor uw adventskalender, of u kunt uw eigen ontwerp maken. Na het ontwerpen van de kalender, kunt u het gemakkelijk posten op uw webpagina en Facebookpagina, wat leidt tot meer deelnemers voor de kalender en meer volgers op uw Facebookpagina. De verschillende vensters kunnen ook worden geplaatst op Facebook, wat ervoor zorgt dat deelnemers het kunnen delen met hun Facebookvrienden.

Een geweldige kans voor uw bedrijf

Adventskalenders zijn al eeuwen groot in Scandinavië en Duitsland. Bedrijven profiteren hier al jaren van door adventskalenders te gebruiken als onderdeel van hun bedrijfsstrategie voor de feestdagen, voor de marketing van hun producten en om de verkoop in december te stimuleren.

Meer dan 50% van alle activiteit op Social Media komt van mobiele toestellen. Daarom hebben wij er voor gezorgd dat de adventskalender perfect werkt op alle smartphones en tablets, zoals iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy Tab, Nokia en Windows Phone. De digitale adventskalender werkt ook perfect in alle nieuwe browsers.

De adventskalender is beschikbaar in veel verschillende talen, voor bedrijven met takken in verschillende landen. De kalender is beschikbaar in: Noors, Zweeds, Deens, Fins, Estlands, Duits en Spaans (Castellano), dus u kunt de kalender aanpassen aan uw behoeften.  

Een digitale adventskalender brengt de spirit van de feestdagen!

Kerst is een tijd voor vreugde en geluk, voor vrede en voor geven. Het feestdagenseizoen draait helemaal om familie en vrienden, cadeaus uitdelen, geweldig eten en vrijgevigheid. Breng wat extra vreugde voor uw klanten via een digitale adventskalender waar deelnemers gave cadeaus kunnen winnen! Dit helpt ook een betere relatie met klanten te krijgen en nieuwe aan te trekken.

In de kalender kunt u een quiz met Q&A’s uitvoeren, of u kunt de klanten elke dag in de aanloop naar de feestdagen een unieke aanbieding geven voor uw producten en service. Het is ook uw keuze of u elke dag een of meerdere winnaars wilt bekronen, of u kunt wachten tot de kalender klaar is en aan het einde de winnaar(s) bekronen. De winnaars zullen zeker geen spijt hebben dat ze lid zijn geworden van de kalender, wanneer ze weglopen met een gave prijs.

Waarom zou mijn bedrijf een Adventskalender op de website moeten hebben?

December is een maand waar vele mensen nog altijd op zoek zijn voor geweldige Kerstcadeaus voor hun familie en vrienden. Dit maakt het de perfecte kans om uw producten en services te promoten met een digitale adventskalender. Deel de adventskalender op uw webpagina en Facebook voor december, dan kunnen mensen zich inschrijven en uitkijken naar de lancering van de kalender in december. Dit is een geweldige zakelijke kans om de verkoop te verhogen, gezien het feit dat de detailhandelsverkopen dramatisch stijgen vóór Kerstmis.

Met een adventskalender op internet kunt u zichtbaarheid creëren voor uw bedrijf en klanten laten kennismaken met de producten en services die u aanbiedt. Een adventskalender is eenvoudig te maken en het resultaat is altijd professioneel! Dit is een eenvoudige, maar uiterst efficiënte manier om uw bedrijf in december meer op de markt te krijgen en uw producten te laten zien. Het brengt ook meer klanten met zich mee en leidt tot meer verkeer op uw website. De klanten zullen elke dag uitkijken naar het openen van een nieuw venster in de kalender. Dit schept banden en betrekt de deelnemers om uw webpagina elke dag voorafgaand aan de feestdagen te bezoeken.

Tips voor uw Digitale Adventskalender:

  • Promoot uw kalender goed van te voren
  • Voeg de kalender duidelijk zichtbaar toe aan uw website
  • Post de kalender op Facebook
  • Creëer een aparte kalender voor uw werknemers

Dus waarom zou u een adventskalender moeten nemen… Nou, wie houdt er nou niet van een goede quiz en gratis dingen? Wij zeker wel! Een digitale adventskalender kan omzet verhogen en opent de ogen van mensen voor uw bedrijf. De kalender geeft uw klanten de mogelijkheid mee te doen aan een leuke quiz voor Kerstmis, wat ervoor zorgt dat de aanloop naar de feestdagen nog plezieriger wordt! Moedig de deelnemers van de Aftellen Kerstmis quiz aan om de kalender te liken en delen met hun vrienden, en u zult zelfs meer potentiële klanten krijgen.

Geef uw werknemers een extra reden om te lachen in December

Een adventskalender voor uw werknemers brengt extra vreugde op uw werkplek in december. Een van de grootste doelen van een leider is om tevreden werknemers te hebben, wat tevens de sleutel is tot een prettige werksfeer. Een digitale adventskalender op uw webpagina en Facebook kan datgene zijn wat uw bedrijf nodig heeft om extra spirit voor de feestdagen te creëren voor Kerst. Een adventskalender betrekt uw werknemers op een interactieve manier en sommige van hen zullen zelfs de gelukkige winnaars van coole prijzen zijn.

Met een digitale adventskalender trekt u nieuwe klanten aan en bouwt u betere relaties met bestaande klanten. Een adventskalender laat uw publiek zien dat u een leuk en liefdevol bedrijf heeft dat graag mensen gelukkig maakt, terwijl u uw producten promoot tegelijkertijd. Het is weldegelijk een win-win!