Aftellen tot Kerstmis

De feestdagen naderen. December is bijna hier, en u kunt eindelijk beginnen met de officiële Kerstmis Countdown. Krijg een online adventskalender voor uw bedrijf en maak de aftellen tot Kerstmis Countdown een leuke ervaring voor uw klanten en werknemers.

Met een adventskalander kunt u uw bedrijf op een nieuwe en leuke manier promoten! Een adventskalender zal uw nieuwe klanten geven en uw bedrijf meer zichtbaar maken in de jungle van bedrijven die zichzelf promoten voor Kerst. Een adventskalender maakt het aftellen tot Kerstmis ook een leuke ervaring, waar je contact kunt maken met uw klanten en loyale klanten kunt creëren. Een adventskalender brengt ook meer volgers op Facebook, waar de deelnemers de pagina kunnen liken, op kunnen reageren en kunnen delen op hun Facebook-pagina. Op deze manier krijgt u nieuwe deelnemers voor uw kalender en meer kliks op uw website.

Aftellen tot Kerstmis door middel van een quiz

Een online adventskalender is een quiz waar u de deelnemers coole prijzen of goede aanbiedingen op uw producten en services kunt aanbieden. Iedere dag in december in de aanloop naar Kerst opent er een nieuw venster in de kalender. De deelnemers moeten de vraag in het venster beantwoorden en ieder goed antwoord verhoogt de kans op het winnen van een gave prijs! Het is aan u of u iedere dag een prijs wilt weggeven in de kalender, of enkel wanneer de kalender is afgelopen. Misschien wilt u een grand prize weggeven op Kerstavond?

Heeft u overwogen om een adventskalender voor uw werknemers aan te schaffen? Op deze manier kan uw bedrijf de dagen naar de feestdagen op een leuke, spannende en inspirerende manier aftellen. Breng de kerstsfeer naar uw werkplek en geef uw medewerkers de kans om leuke prijzen te winnen. Dit zal December ongetwijfeld een beetje korter laten voelen en vreugde brengen aan uw werknemers in december.

Adventskalenders zijn al eeuwen groot in Scandinavië en Duitsland. Bedrijven profiteren hier al jaren van door adventskalenders te gebruiken als onderdeel van hun bedrijfsstrategie voor de feestdagen, voor de marketing van hun producten en om de verkoop in december te stimuleren. Met geweldige resultaten! Het aftellen van de dagen naar Kerstmis door middel van een adventskalender is een geweldige manier voor bedrijven om zichzelf te promoten, en zal zeker het bewustwording voor uw bedrijven bij potentiële klanten vergroten, en ook klantenloyaliteit creëren voor uw oude klanten. Naast dit alles zal een aftelling van Kerstmis leiden tot meer Facebook-volgers en e-mailontvangers. Na het einde van de kalender van dit jaar kunt u met hen blijven communiceren via Facebook en je nieuwsbrieven.

Kerst is een tijd van geluk en vreugde, van vrede en van geven. Het is de tijd om te genieten van het zijn met uw familie en vrienden, van geweldige maaltijden en van het uitwisselen van cadeaus met uw dierbaren. Kersttijd is ook een geweldige kans voor uw bedrijf om vreugde en opwinding te verspreiden via een online adventskalender en het laat zien dat uw bedrijf haar klanten waardeert. Vertel uw klanten hoeveel u om hen geeft met een adventskalender, en geef hen tegelijkertijd de kans om gave prijzen te winnen.

Er zijn vele verschillende soorten adventskalenders. U kunt kalenders vinden met stukjes chocolade, papieren adventskalenders met prachtige afbeeldingen in de verschillende vensters, kalenders met iedere dag in de aanloop naar Kerst een klein cadeautje, TV shows met iedere dag een nieuwe aflevering, en vele andere. Een online adventskalender voor bedrijven is een type adventskalender dat uw bedrijf doet opvallen in de jungle van bedrijven dat de aandacht van klanten wilt in december. Een adventskalender quiz zal de Kerstmis Countdown korter doen voelen en het is een leuk initiatief dat de deelnemers zeker zullen waarderen! 

U kunt adventskalenders vinden in verschillende thema’s en vormen, en ze kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Het enige wat ze gemeen hebben, is dat u iets krijgt. Dit betekent dat adventskalenders een geweldige manier zijn voor uw bedrijf om iets met uw klanten te delen! Een adventskalender quiz zal opwinding geven aan de deelnemers en ze zullen een betere relatie krijgen met uw bedrijf.

Als u een adventskalender voor uw bedrijf krijgt kunt u kiezen tussen vele verschillende templates of u kunt uw eigen kalender ontwerpen. Kies vragen die gerelateerd zijn aan uw producten en services. Op deze manier zullen de deelnemers u iedere dag beter leren kennen. Iedere dag in december kunnen de deelnemers genieten van het openen van een nieuw venster en het beantwoorden van een interessante vraag. Bied de winnaars van de adventskalender een coole prijs en u zult veel meer deelnemers voor uw adventskalender krijgen. 

Naast het krijgen van meer klanten, zal een adventskalender ook een betere relatie creëren met bestaande. Door de kalender kunnen de deelnemers zichzelf uitdagen in een spannende quiz met leuke vragen. Dit is een interactieve wedstrijd waar u deze geweldige kans kunt gebruiken om uw klanten beter te leren kennen. U zult meer loyaliteit creëren en een goede relatie krijgen tussen de klanten en het bedrijf. U zult ook veel meer e-mails verzamelen en meer Facebook-volgers krijgen. U kunt deze blijven bijwerken met informatie over uw bedrijf, hen aanbiedingen geven en hen vertellen over nieuwe producten nadat de kalender is afgelopen. Vergeet niet om ze regelmatig updates te geven, maar niet te vaak. Als u e-mails te vaak verzendt, zullen uw ontvangers het als spam zien en zich afmelden voor uw nieuwsbrieven. Hetzelfde geldt voor uw Facebook-volgers. Werk ze bij met relevante en interessante informatie. Niet te vaak, maar ook niet te zelden.

Het is aan u de keus of u een digitale adventskalender voor uw klanten of uw werknemers wilt. Een kalender voor uw werknemers zal u blije werkers geven in December, en een beetje extra vreugde op de werkvloer voor de feestdagen, daarnaast haalt het de concurrentiestrijd naar boven.